IES on Facebook

Wednesday, November 30, 2011

GIVEAWAY!!




Salam, buat pertama kalinya IES Boutique mengadakan giveaway utk semua rakan2 blog dan Facebook. Caranya mudah sahaja...

2) Di wallpost IES, anda akan nampak 1 post berkaitan giveaway ini. Apa yang perlu anda buat ialah, Share link tersebut dgn menulis title "Saya nak menang hadiah dari @IES Boutique".
3) Tukarkan setting Shared anda kepada PUBLIC (dihujung kanan nama anda) supaya kami nampak apa yang anda share.
4) Itu sahaja. Mudah kan?


cara tukarkan shared kepada public :)


Hadiah bagi giveaway ini adalah wang tunai sebanyak RM50 atau anda boleh memilih mana-mana baju kesukaan anda didalam album tersebut. :)


Pemenang yang bertuah akan kami umumkan pada 30hb Nov pukul 5 petang. Kami akan memilih pemenang secara random!:) Cepat sebelum terlambat, jangan lepaskan peluang menarik ini!! TQ ♥♥


28 comments:

Nurul Faiz Bikers said...

dah join.
maseh ye.

IES Boutique said...

hehe,tq..:)

kak lang said...

da join, fb: Alfisah Sabri

IES Boutique said...

terima kasih..:)

Amyna said...

terima kasih ivite saya utk join.. sudah saya join. Fb akaun: AmynaAmir Hamid

nurmujahidah said...

dah join,, nice GA,, hehe,, i loike,, t nak wat entry,, hehe

IES Boutique said...

hehe, tq semua..promote kat kawan2 ye..:)

cik ika said...

nk join..tp skg ni gh deactivate fb..:(

IES Boutique said...

alahai cik ika, minta maaf ye..ga ni mmg kat fb je..

xpun,klu nak join, buat 1 entry pasal ga ni kat blog, nti bg link kat sini ye..:)

DzuLagiL said...

salam,
teruskan usaha yg baik...
haha...
orang perempuan ke yg leh join?


p/s : salam november...!

diadiba...!!! said...

thanks invites...

dh 4Low bLog...
Likes pages fb...
n join...

fb...
Nor Adibah Mat Yunos

nifi2408 said...

nifi dah join fb : Nur Izfarhana Izzati . tengkiu ajak :D

N A T A S Y A ツ said...

join jugak !

semue da buat :)

*thank invite*

FB ID : Natasya Rosman

N A T A S Y A ツ said...

maaf , tak bole nak show public la .

atas sekali die tulis "friend of friend"

Little_Scha said...
This comment has been removed by the author.
nuyui a.k.a miss YUI said...

yui dh buat,,cer tgk..toi dak..
pastu kat fb pon dah..

takut slh lak..

http://nuyuijoinsanesini.blogspot.com/2011/11/ies-boutique-giveaway.html

Cik Rose Cute said...

join...

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/11/ies-boutique-giveaway.html

AnaLyana said...

Saya join..:)

http://iwishiwillwin.blogspot.com/2011/11/saya-nak-menang-hadiah-dari-ies.html

Nida said...

As-salam..

Sekadar mencuba.. moga ada rzeki.. ameeeeennnnn

http://alongnidar.blogspot.com/2011/11/ies-boutique-giveaway.html

id follower: Nida
id FB: Along Nida

tq:)

Joel Leslie said...

saya dah join ;)

all the best in business! :D

id fb: Joel Leslie

mas said...

Mas join

id fb:mas ibrahim

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

zai dah join ;)

moga ader tuah

id fb: zaikulim

Cik Rose Cute said...

Id Facebook: che rosliza che mat

Zalina said...

JOIN

ID FB:ZALINA GHAZALI

Ogy said...

Id Facebook:fauziah kamarudin

izan cute said...

join

id fb:sarizan che amat

syakila said...

id fb:shakila zainun

segalanyer kuterima... said...

id;sakinah mohd ghazali